2012. december 2., vasárnap

Szülinapok: 2012.12.02


Sziasztok! 

Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a rovat. Hát itt a vasárnapi. 

Britney Spears ma 32 éves

Amit tudni kell róla: Britney Jean Spears amerikai énekesnő. Tizenhét évesen (1999) lett világhírű előadó Baby One More Time című albumával. Azóta több, mint hét albumot adott ki és pophercegnőként uralja a zenei piacot.

Kiss Ramóna ma 28 éves
Amit tudni kell róla: Kiss Ramóna magyar színésznő. A Barátok közt című sorozat egyik szereplője, Zsófi alakítója 2002 óta. A Báthory István Általános Iskola után a Közgazdasági szakközépiskolában végzett szülővárosában, úgy, hogy utolsó évét magántanulóként végezte. Jelenleg két főiskolán tanul: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget. Egy testvére, húga van Kiss Debóra.

Nelly Furtado ma 34 éves
Amit tudni kell róla: Kanadai portugál származású énekesnő. A 2000-ben megjelent Whoa, Nelly! c. nagylemezről több dal is sikeres lett, s az albumot további négy követte, a Folklore-ról került ki a 2004-es foci EB hivatalos dala is, a Força, illetve több másik sláger, a Loose 2006. nyarának slágeralbuma volt, iletve tavaly a Mi Plan spanyol nyelvű korongjával megosztott sikert aratott. Idén is megjelent egy lemeze. Férjezett, van egy kislánya, Nevis.


Molnár Tamás (AFC Tomi) ma 25 éves
Amit tudni kell róla: Molnár Tamás magyar énekes, zeneszerző, gitáros és az Anti Fitness Club frontembere. 2007-ben robbant be a köztudatba a Még vár ránk ez a Föld c. számukkal. 2010-ben megjelent új videóklippjük "Angyal" címmel, amit több hónapon át forgattak.
Ha van időd pipálj. THX! :)
                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése